Cyrano Wine

Wijnoorkonde (Basiscursus Wijn) SDEN 2

foto-046

Voor de serieuze wijnproever

In vijf avonden leer je de juiste technieken voor het proeven en beoordelen van wijn, leer je in deze wijncursus meer over de belangrijkste druivenrassen en verschillende wereldse wijngebieden. Deze cursus kun je afsluiten met het landelijk erkend SDEN / SWEN-2 examen.

Voor wie is deze wijncursus?
Deze wijncursus is geschikt voor iedere wijnliefhebber. Er is geen vooropleiding of uitgebreide wijnkennis vereist.

Resultaat van deze wijncursus
Het doel is om jou in een korte tijd voldoende kennis mee te geven, zodat je jouw eigen wijnsmaak leert ontdekken en in een winkel of restaurant makkelijker keuzes kunt maken. Je leert op een deskundige wijze wijn te proeven en eenvoudige wijn/spijscombinaties te maken.

Na het volgen van deze wijncursus kun je in ieder geval:

Niveau SDEN 2
De lesstof van deze basiscursus is gebaseerd op de actuele normen die horen bij het niveau 2 van de Stichting Drankexamens Nederland (SDEN). Na de cursus kun je deelnemen aan het landelijk erkend examen op dit niveau.

Proeven
Wijn proeven leer je niet uit een boek. Daarom wordt er iedere les uitgebreid geproefd. Met behulp van een duidelijke proefmethode leer je duidelijke proefnotities te maken.

Kosten

€ 275,- per persoon, inclusief cursusboek, hand-outs, gebruik glaswerk, stokbrood, mooie wijnen en een exclusieve kaasplank als afsluiting.

HENGELO Ov.

Waar en wanneer

Door de situatie rondom het Coronavirus zijn alle groepsbijeenkomsten  gecanceld tot 1 juni 2020. Ik zal weer een nieuwe wijncursussen plannen zodra de situatie gezien gezondheidsrisico’s en veiligheid dit toelaat.

Je kunt je alsnog vrijblijvend aanmelden voor de wijncursus. Dan hou ik je verder op de hoogte van de ontwikkelingen.

Als je van plan bent om met met nog iemand of met meerdere personen deze cursus te volgen dan geef ik jullie 15% korting op de cursusprijs!

Aanmelden en informatie: info@cyranowine.nl