Cyrano Wine

Nieuws

De Smaak van Portugal (wine/food pairing)

Posted on

Op vrijdag 3 april a.s. organiseren Cyrano (Wijncursussen en -proeverijen) en De Tafel van An (diners, catering en workshops) in Almelo een bijzondere activiteit: de Smaak van Portugal.

Een wijndocent en een kok/gastvrouw hebben de handen in elkaar geslagen en uit deze synergie is deze culinaire ménage à trois geboren:

  1. een diner,
  2.  een wijnproeverij
  3.  een workshop wine/food pairing (waarom past deze wijn bij dit gerecht).

Deze avond staat Portugal centraal. Op andere avonden wordt dezelfde formule gehanteerd bij andere thema’s.

An verzorgt een meergangen diner van authentieke Portugese gerechten, waarvan enkele op een bijzondere manier worden bereid. Ronald heeft hierbij een passend wijnarrangement samengesteld van Portugese wijnen. In dit wijn/spijsdiner staat de match tussen gerecht en wijn centraal. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven hoe wijn bij spijs te matchen.

De Smaak van Portugal wordt gehouden op vrijdagavond 3 april a.s. bij De Tafel van An, Deldensestraat 189 in Almelo om 18.30 uur.

Als je naar huis gaat dan heb je heerlijk gegeten en gedronken, kennis gemaakt met bijzondere Portugese wijnen en gerechten en de basisprincipes van combineren van wijn en spijs.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 55,-  Graag contant te betalen (pinnen is niet mogelijk). Deze avond wordt georganiseerd onder voorbehoud van minimaal 8 deelnemers.

Voor aanmeldingen en/of vragen: info@cyranowine.nl