Cyrano Wine

Nieuws

Sommelier@home

Posted on

Cursus Sommelier@home (Wijn & Spijs).

Cyrano organiseert een complete opleiding voor  degenen die zich verder wil specialiseren in wijn en de combinatie van wijn en gerechten. Na het volgen van de opleiding heeft u niet alleen verstand van wijn maar kunt u ook de juiste wijnen bij gerechten serveren en adviezen geven welke wijn bij welke gerechten passen.

007

De opleiding is modulair opgezet. We beginnen met de Basiscursus Wijn (SWEN 1). In 5 bijeenkomsten leert u alles over wijnstijlen, vinificatietechnieken, wijngebieden etc. maar vooral het wijnproeven en het maken van een smaakprofiel komen hierbij aan bod. Vervolgens hebben we een korte module Wijn & Spijs van 2 bijeenkomsten. Hierin leert u kort maar krachtig de zaken die leiden tot een succesvolle match tussen wijn en spijs.

De Basiscursus Wijn (SWEN 1) wordt op diverse plekken gegeven in Oost-Nederland (zie verder op deze site bij Basiscursus Wijn SWEN 1). De module Wijn & Spijs wordt op maandagavond 1 december en 8 december 2014 georganiseerd bij het Proefwerck in Hengelo (zie verder op deze site onder cursus ‘Wijn & Spijs’). Oud-cursisten SWEN 1 en 2 kunnen meteen deelnemen aan de module Wijn & Spijs.

Aanmelden en informatie: info@cyranowine.nl